Tous H2O


Tous, yardım amaçlı tasarlanan mücevher koleksiyonu H2O'ya aynı isimde bir de parfüm ekledi.

Parfümün su damlası şeklindeki şişesinde geri dönüştürülmüş cam kullanılmış. Üretimi sırasında engellilere iş imkanı tanınırken, kesilen her ağaç için üç yeni ağaç dikilmiş. Satışlarının bir bölümü ise, temiz içme suyuna ihtiyaç duyulan bölgelere yardım sağlayan Intermon Oxfam'a bağışlanacak.

Üst notlar: Amalfi limonu, lavanta
Orta notalar: gül, yasemin
Alt notalar: Virjinya sediri, sandalağacı, amber

H2O tabii ki bir su kokusu. İlk izlenimim su kokusu kategorisine yeni bir şey sunmadığı oldu; şaşırmayı beklemeyin.

Okyanus ferahlığından çok, erimiş kar suyunun ferahlığına sahip. Gül ve yasemin, odunsu notaların arasında hissedilemeyecek kadar sönük kalmış. Angel Schlesser Femme'ye benzeyen bir soğukluğu var ve en az onun kadar maskülen. Küçük genç kızları parfüm kullanmaya heveslendirecek neşeli su kokularından değil kısacası.

Bu tarzdan pek etkilenmeyen biri olarak H2O'ya hemen sempati duydum ve Bvlgari Blv gibi, "mavi ama cazibeli" bir koku çıkmasını çok istedim. Maalesef olmadı.

Bu tarzı sevenler için ise H2O'nun bir çok notasının ve içeriğindeki alkolün organik olması tercih sebebi olabilir.

3 yorum:

Diadra dedi ki...

"Parfümün su damlası şeklindeki şişesinde geri dönüştürülmüş cam kullanılmış. Üretimi sırasında engellilere iş imkanı tanınırken, kesilen her ağaç için üç yeni ağaç dikilmiş. Satışlarının bir bölümü ise, temiz içme suyuna ihtiyaç duyulan bölgelere yardım sağlayan Intermon Oxfam'a bağışlanacak."

Tamamen tavlanmış durumdayım. (:

Deniz dedi ki...

Adamlar parfüm diil sosyal sorumluluk projesi hazırlamışlar.

Jitterbug dedi ki...

Çok sempatik çok :)

İzleyiciler

Twitter