Benefit Crescent Row


Eğlenceli ambalajlarıyla tanınan Benefit'in bu sene çıkardığı parfüm üçlüsü: laugh with me Lee Lee, something about Sofia, my place or yours Gina.

İngiltere'deki Georgia dönemine ait kent evlerinden esinlenerek oluşturulmuş konseptleri. Lee Lee, Sofia ve Gina bu bitişik evlerde yaşayan üç genç kız. Kutuların açılma mekanizması Barbie evlerininkine benziyor: tavan kalkıyor ve ön kapı, kale köprüsü gibi öne doğru açılıyor; kendimizi bu kızların tuvalet masalarında buluveriyoruz. Mini shaker şeklindeki şişeler de hemen orada.


Kokular vazgeçemeyeceğiniz, aklınızı başınızdan alacak türden değil ama üçü de son derece kullanılabilir türden.

laugh with me Lee Lee'nin notaları: siyahfrenküzümü, kavun, limon, siyah menekşe, zambak, yasemin, sarı ağaç, amber ve sandal ağacı. Kulağa ne kadar zengin gelse de, bu tam bir meyve-su kokusu. Mavili şişelerde satılan deodorantlardan fazla bir farkı yok. Su kokularından hoşlanmadığım için en az ilgimi çeken parfüm oldu.

something about Sofia'nın notaları: mango, frezya, saf zambak, yasemin, şakayık, misk, beyaz karamel, vanilya tohumu. Hafif pudralı ve hafif oryantal bir çiçek kokusu, aynı zamanda benim favorim. Sıkıcı olmayan bir nostaljikliği var. Herhalde Grease'in sonunda süslenip püslenen Sandy böle kokuyordur. Kendisiyle aynı kategorideki çoğu parfüm oldukça ağır olduğu için hoş bir seçenek olabilir Sofia.

my place or yours Gina'nın notaları: pembe biber, bergamut, mandalina, şakayık, ahududu, zambak, paçuli, hintbaklası, vanilya. Piyasada çekiciliği ve seksiliğiyle ünlenen parfümlerin bir karışımı gibi geldi bana Gina. Angel'ın tatlılığıyla Fuel for Life'ın şipreliği birleşmiş, ikisinden de daha hafif ve tabii daha az boyutlu bir parfüm ortaya çıkmış. Diğer yandan, Fuel for Life diye bir parfüm olmasaydı oldukça etkilenebilirdim bu kokudan.

Her zaman kullandığınız parfümün yanına bir seçenek eklemek istiyorsanız Sephora'ya uğrayıp Crescent Row'a bakmanızda fayda var: seri tam da umduğunuz gibi küçük ve eğlencelik miktarlarda (30 ml) satışa sunuluyor.

8 yorum:

lady Odeur dedi ki...

bu parfümler beni biraz hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim :( daha farklı kokular bekliyordum ama sıradan çıktılar yine de en çok gina ve lee lee yi beğendim.

Emre dedi ki...

Kutuları çok orjnalmiş en yakın zamanda denemeyi umuyorum.

Jitterbug'cum blogun çok güzel... Bence yazıların altına parfümlerin fiyatlarınıda eklersen bence çok daha ilgi çekici olur :)

Unutmadan ''Ck One''ıda yorumlarsan çok sevinirim :)

Jitterbug dedi ki...

@ladyodeur'cum: böyle orijinal ve oyuncaklı kaplı parfümlerin fazlasıyla vasat olmasına alıştığım için benim beklentilerim çok düşüktü, senin tam tersine, beni olumlu yönde şaşırttılar oyüzden :)

@Emre: selam Emre, buradaki parfümlerin çoğu birden fazla mağazada satıldıkları için fiyatları ve satış promosyonları da çok çeşitli olabiliyor. taraf tutmamak adına tek bir mağazadaki fiyatlarını söylemek de istemiyorum. şimdilik böyle yani, teşekkür ederim tavsiye için :)

miracsaral dedi ki...

Oliver'i ben de tutarım hatta şu anda değil ama yazın kullandığım Kenzo/L'eau Par'ın yaratıcısı olmasına rağmen ben Alberto Morillas'çıyım. Kabul ediyorum. Popüler ama napalım :)

Ben de sizin kadar olmasa bile naçizane birşeyler karalıyorum bazen kokular hakkında bakabilirseniz ihya olurum: yorgandosek.blogspot.com

Jitterbug dedi ki...

çok da güzel, takipteyim.

Lighter-N dedi ki...

Merhaba Jitterbug! Öncelikle ismin çok güzel:)) Nina Ricci'nin Ricci Ricci'sini değerlendirir misin bir fırsatın olduğunda? ben çok beğenerek aldım ama hiç kalıcı değil gibi....bir de benim üzerimde hiç parfüm kalmıyo, sebebi ne olabilir? Parfümü hangi sıklıkta yenilemek gerekir gün içinde vs gibi konulara değinirsen de çok sevinirim.....

Emre dedi ki...

Jitterbug'cum nasıl bir hastalıkmış 21 gündür güncelleyemediğin blogunu H1N1 değildir inşallah :) Eğer içinden gelirse ''Paris Hilton - Cancan''ide yorumlarsan sevinirim :)

Jitterbug dedi ki...

Lighter-N teşekkür ederim, Ricci Ricci'yi yazdım bir kenara. Malesef bazı parfümler bazı tenlerde hiç kalıcı olmuyor, ben de bunu bir çaresini bilmiyorum. Saça sıkıldığı takdirde kolay kolay yokolmadığını biliyorum sadece. Yine de çevrene de sor bence kokuyu alıp almadıklarını, belki sana gelmiyordur üstündeki parfüm, ki bu parfümün tenine yakıştığı anlamına gelir :)

:) Güncelledim Emre! bahsettiğin parfümün adını her gördüğümde gülümsüyorum ama koklamadım hiç malesef, görürsem affetmiycem.. Yeni yılda artık. :)

İzleyiciler

Twitter